Štakori sa Savskog mosta zbog kebaba i pekarnica skloni visokom tlaku

savski_most

Zagreb – Kako govore News Barovi izvori sa Savskog mosta, tamošnja štakorska populacija, koja nakon njujorške uživa jedan od najboljih standarda, na udaru je tihog ubojice. Hipertenzija te bolesti srca i krvnih žila postale su glavni problem štakora sa Savskog mosta.

Prehrana temeljena na kebabu, suhim dijelovima pizze i bureka te grickanje hrane iz ljudske rigačine dovela je do toga da se svaki drugi štakor kad-tad suoči s posljedicama – kažu nam u odjelu za štakore Gradskog ureda za zdravstvo.
Iz odjela su otkrili uzrok problema.

Tamo ima puno buseva i tramvaja pa se štakori jako malo kreću. Sve je više štakorske mladunčadi pretilo jer samo sjede pred kontejnerima i jedu brzu hranu. Njihovi su roditelji uživali na tavanima i u studentskim menzama, a odvažniji i u krvavim zavojima u bolnicama što danas nestaje – objašnjavaju iz ureda.

Doznajemo da u gradu ne sjede prekriženih ruku pa je tako osmišljen program “Aktivan štakor 2017.”, kojim bi se štakorska populacija dovela u formu u kojoj bi mogla služiti kao paravojska gradske uprave.

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …