Štakori sa Savskog mosta zbog kebaba i pekarnica skloni visokom tlaku

savski_most

Zagreb – Kako govore News Barovi izvori sa Savskog mosta, tamošnja štakorska populacija, koja nakon njujorške uživa jedan od najboljih standarda, na udaru je tihog ubojice. Hipertenzija te bolesti srca i krvnih žila postale su glavni problem štakora sa Savskog mosta.

Prehrana temeljena na kebabu, suhim dijelovima pizze i bureka te grickanje hrane iz ljudske rigačine dovela je do toga da se svaki drugi štakor kad-tad suoči s posljedicama – kažu nam u odjelu za štakore Gradskog ureda za zdravstvo.
Iz odjela su otkrili uzrok problema.

Tamo ima puno buseva i tramvaja pa se štakori jako malo kreću. Sve je više štakorske mladunčadi pretilo jer samo sjede pred kontejnerima i jedu brzu hranu. Njihovi su roditelji uživali na tavanima i u studentskim menzama, a odvažniji i u krvavim zavojima u bolnicama što danas nestaje – objašnjavaju iz ureda.

Doznajemo da u gradu ne sjede prekriženih ruku pa je tako osmišljen program “Aktivan štakor 2017.”, kojim bi se štakorska populacija dovela u formu u kojoj bi mogla služiti kao paravojska gradske uprave.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …