SKANDAL: Manipulacije na rakijadi?

Javnost je šokirana! Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, bliskih ljudima koji znaju određene ljude, sinoćnja rakijada nije prošla u fair play atmosferi. Troclana momcad prvog paviljona koja se smatra (ne)regularnim pobjednikom, pala je na alkotestu. Analizom krvi je utvrđeno kako je nakon rakijade u njihovom tijelu zamijećena tek neznatna kolicina alkohola (koja je vjerojatno ostala od svakodnevne jutarnje rakije) te je upitno kamo je otišao sav alkohol sa šanka.

Munjevitom reakcijom policije, zbog opravdane sumnje za krivicno djelo varanja, privedeni su J.M., S.B. i I.U. ,svi redom predstavnici prvog paviljona na rakijadi. Kod osobe S.B. su ispod košulje pronađene PVC cijevi te se sumnja da je u nju ulijevan alkohol, pokušajući u onoj gužvi stvoriti fikciju kako se to zapravo sve ispilo. Kod J.M. je zamijećena vlažna majica i dio hlaca te postoji opravdana sumnja kako je namjerno izlijevana veća kolicina rakije van usne šupljine cime se na neregularan nacin pokušala stvoriti vremenska prednost nad ostalim konkurentima. Za sada najmanje sumnje spada na osobu I.U. kod koje se ustanovilo da je potrebna kolicina alkohola u krvi neutralizirana vodom koju je ispio za vrijeme natjecanja. Ipak, nadležni nisu sigurni u istinitost navedenih tvrdnji te će se obaviti daljnje pretrage. Ono što će ipak možda ponajviše šokirati stanare doma jest cinjenica da su unatoc saznanju da su varali, popili prvu nagradu (Jager) u vrlo kratkom roku sa svojim strucnim stožerom i huliganima koji su im davali podršku. Press konferencija je najavljena za 14:00 te ćemo tada saznati nešto više. U međuvremenu će s priopćenjem za javnost izaći 6. i 9. paviljoni koji su prvi posumnjali u neregularnost natjecanja. Tijek događanja pratite na esava.info!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …