SC STUDOM BICIKLIJADA: Otvorene prijave za studentsku biciklijadu!

scstudombiciklijada

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sporta, poslovnica za sport Studentskog centra u Zagrebu organizira: SC STUDOM BICIKLIJADA. Druga je to u nizu studentskih biciklijada nakon što se prošle godine uz prohladno i oblačno vrijeme okupilo više od 50 studenata i ljubitelja vožnje, koji su biciklirali 16 km. Tijekom svoje rute, na trenutak su zaustavili motorni promet i nakon toga se dobro zabavili u Studentskom domu Stjepan Radić.

Program će se održati u subotu, 30. svibnja 2015. godine sa startom u 16:00 u dvorištu doma na Savi gdje će Biciklijada i službeno započeti. Prijaviti se možete sve do 30. svibnja na mail sport-rekreacija@sczg.hr, a ukoliko nemate svoj bicikl, možete se besplatno registrirati i otvoriti svoj račun na www.nextbike.hr. Ovogodišnju SC STUDOM Biciklijadu podržali su Nextbike, Cedevita, Pan te studentski portal esava.info kao medijski pokrovitelj. Prijaviti se možete i putem ove web forme http://goo.gl/forms/fI8KimJKoJ.

Ovako je to izgledalo prošle godine:

Ovogodišnja biciklijade starta i završava u Studentskom domu Stjepan Radić, a redom će se ići ovom rutom: S.D. Stjepan Radić – Hrgovići – Krug oko Jaruna – Jarunska – Savska – Studentski centar – Savski most – S.D. Stjepan Radić.

ruta_biciklijade_nova (1)

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …