Santa sending S.O.S.: Tradicionalni humanitarni božićni party

ssasasos

Tradicionalni Santa sending S.O.S. Božićni tulum održat će se i ove godine. Hrvatska studentska asocijacija već nekoliko godina za redom organizira u predblagdansko vrijeme humanitarni party studenata Ekonomije, ali i svih ostalih studenata koji su željni pomoći mališanima u zagrebačkim domovima. Tim povodom prenosimo njihov poziv svima vama.

Hrvatska studentska asocijacija i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta pozivaju vas na humanitarni božićni tulum – Santa sending S.O.S!

U subotu, 7.12., pridružite nam se u klubu Roko te uz dobru zabavu i puno Božićnih hitova pomognite mališanima kojima je pomoć najpotrebnija. Uz sam tulum, organizirana je i humanitarna akcija prikupljanja poklona na Ekonomskom fakultetu, koji će zajedno sa prihodom od ulaznica i donacijama sponzora biti darovani djeci iz dva zagrebačka doma. U Caritasovoj Kući Svetog Franje trenutno se nalazi 29 korisnika u dobi od 7 do 20 godina, dok dom A. G. Matoš zbrinjava oko 55 djece u dobi od 7 – 18 godina.

Cijena karte je 10 kn, a na dan eventa i na ulazu 20 kn.
Ulaznice možete kupiti na Ekonomskom fakultetu te SD Stjepan Radić.

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …