REPTILOMANIJA+ Edukativna izložba o egzotičnim životinjama

reptilomanija

Edukativna izložba REPTILOMANIJA+ održat će se od 06. do 09. svibnja 2015. godine u Studentskim prostorijama Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sa svečanim otvorenjem 06. svibnja u 12:00 sati. Sve dane izložba će biti otvorena za sve zainteresirane od 10:00 do 18:00 sati uz besplatan ulaz.

Cilj ove izložbe je približiti tematiku egzotičnih životinja studentima veterinarske medicine, veterinarskim tehničarima, te ostalim posjetiteljima izložbe. Sve je veći broj egzotičnih životinja pacijenata Klinika Veterinarskog fakulteta, što pridonosi edukativnom i ekonomskom rastu veterinarske struke.

Želi se ukazati na novo područje strukovne djelatnosti te rastuću potrebu obuhvaćanja istog u djelokrugu doktora veterinarske medicine. Također želi se omogućiti svima koji imaju interes za tematiku egzotičnih životinja dobivanje potrebnih informacija kao što su one osnovne, o najčešćim vrstama egzotičnih životinja držanih kao kućni ljubimci, potrebnim prikladnim uvjetima smještaja i prehrane, te informacije o mogućnosti uzgoja i liječenja.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …