RADIO SAVA – Nova generacija

Ne tako davno, 23. svibnja 2012. godine  dogodio se  jedan povijesni dan za stanare Studentskog Doma Stjepan Radić – otvorenja  prvog službenog studentskog radija – „ Radi8562.0338007_55o Sava“!

Uvodne riječi u eteru, praćene pjesmom „Lijepa li si“, proizvele su prelijep osjećaj u svima koji su na bilo koji način pridonijeli ostvarenju ove ideje. Ideja za radio nastala je kao i mnoge druge dobre ideje u savskoj sobici. 😉

 

 

Radio je zaživio,  njime su se bavili članovi Domskog odbora ali i mnogi stanari Save, redom studenti novinarstva.  Imao je brojne zanimljive i zabavne emisije za studentsku populaciju, te u najboljim večerima i do 1000 slušatelja.

1

Nažalost, smjena generacija i  nedostatk slobodnog vremena  učinili su svoje, te se na žalsot mnogih studenata radio ugasio.

No, na oduševljenje mnogih sadašnjih i bivših stanara naše “Save” večeras RADIO SAVA se vraća u eter.  Ekipa entuzijasta kreće ponovno sa zabavnim emisijama, stoga samo im možemo poželiti puno sreće u radu a Vas pozvati da ih slušate na  RADIO SAVA .

 

esava.info

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...