Radićevi dani 2017.: Dvodnevni spektakl na Savi

Radićevi dani 2017.: Dvodnevni spektakl na Savi

 

Ove godine se održavaju Radićevi dani 26. i 27. svibnja 2017. To su šesti po redu Radićevi dani, nakon što su prvi put održani 11. lipnja 2012. godine. Taj veliki dvodnevni projekt je zaživio i ostao je jako popularan među studentskom populacijom, a i šire.

Otvorenje je predviđeno za petak, 26. svibnja u 20:00 h u kinu Forum u sklopu SD Stjepan Radić. Nastupat će različite grupe koje će se predstaviti kroz glazbu, glumu, recitaciju…

Radićevi dani u S.D. Stjepan Radić

U subotu, 27. svibnja od 10:00 h kreće sportski dio. Taj dan su na rasporedu igre u organizaciji zavičajnih udruga: ženska odbojka (KBS), ulična košarka (ZKHS), malonogometni turnir i turnir u beli (SUS), briškula i trešeta (UD-ST). U organizaciji Hrvatskog stolnonogometnog saveza održat će se turnir u stolnom nogometu, a bit će i drugih zanimljivih sportova u organizaciji Studentskog odbora sa Save: potezanje konopa, pogađanje kolača iz menze, beer pong, vožnja biciklom što sporije – Usporka, šah, odbojka s ručnicima.

 

Milenijska fotografija Save. Autor: Mate Stipić
Milenijska fotografija Save. Autor: Mate Stipić

Organizatori su osigurali i bogat nagradni fond te se zbog toga prijave svakako isplate.
O prijavama i detaljnijem opisu za pojedini sport možete čitati na link-u od događaja: https://www.facebook.com/events/1459647624098673/?active_tab=about

Sponzori događaja: Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Putnička agencija FunFactory, Club Roko, Next bike, Studentski centar u Zagrebu, portal esava.info.

 

 

 

 

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...