Prvi paviljon održao press konferenciju povodom optužbi za manipulacije na rakijadi

Povodom nemilih događaja s rakijade, o kojima smo izvijestili već danas, press konferenciju su održali predstavnici prvog paviljona, vidno ogorceni cjelokupnom situacijom u koju su ih doveli, kako oni kažu, mediji i ljubomorni ljudi. Na pressici održanoj u 14:30 izjave su dali uhićeni J.M., S.B. te I.U. Prenosimo je u cijelosti:

bago,,Preneraženi i, u najmanju ruku, neugodno iznenađeni bezocnim lažima kojima smo suoceni poslije natjecanja, kada su nas krivo i nadasve lažno optužili neki izdajnici i zavidni sustanari koji su već prije izdali svoj kat i svoj paviljon, organizirali smo ovu press-konferenciju. Z.B. (21) iz Vakufa je, po našim saznanjima, poceo i nastavio lagati na nas, iako smo mi pošteno igrali, a ne kao gore navedeni koji se prijavio kao da je u 6. paviljonu, iako je iz 1. paviljona. Ali nećeš razbojnice jedan! Mi ipak nismo sumnjali u naše sposobnosti i bili smo sigurni da ćemo, nošeni našim vjernim navijacima, odnijeti pobjedu.  I na kraju smo pobijedili pošteno i tko god sumnja u naše sposobnosti spremni smo na neutralnom polju se opet dokazati i pokazati da smo to sve stekli svojim krvavim radom i odricanjem. Odnosno tko god hoće-ista meta, isto rastojanje. S nadom da smo raskrinkali izdajnike i da nema sumnje u naše (ne)sposobnosti ”. Na daljnja pitanja novinara, poput: ,,Zašto S.B. ispod košulje i dalje vire PVC cijevi?”, nismo dobili odgovore. J.M. nije htio potvrditi izjavu novinara esava.info koji smatra da na sebi nije imao majicu jer mu je mokra od prethodne noći, što bi nesvjesno uputilo na to da prizanje prevaru. Zasigurno ovo neće biti krajnji epilog ovog događaja te ocekujemo reakciju Hrvatskog helsinškog odbora i predstavnika ostalih paviljona. Također, kako smo dobili dojavu iz nadležnih institucija, bijeg je u ranim jutarnjim satima pokušao izvršiti S.B. (21), ali je uhićen na granicnom prijelazu s BiH na podrucju Vinjana, nakon već prije izdate interpolove tjeralice. Daljnji rasplet događanja pratite na esava.info, koja je dobila exkluzivna prava za eventualni sudski spor koji bi se mogao održati pocetkom svibnja u Strasbourgu. Do tada, ostanite uz nas.

prva.svi

druga.svi
 Osumnjiceni I.U., S.B. i J.M. na press konferenciji u 14:30

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …