Proljeće u Europi: Prijavi se na BEST stručne seminare

Želiš li nakon hladne zime iskusiti ljepote proljeća u Europi, a usput i naučiti nešto novo? BEST seminari ti pružaju tu mogućnost! Ove sezone se može izabrati između dvadesetak različitih seminara.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 95 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

U samo nekoliko jednostavnih koraka, učini ovo proljeće najzabavnijim do sada!

  • Napravite korisnički račun naeu.org
  • Odaberite lokaciju (možete prijaviti do tri seminara) i pritisniteApply!
  • Napišite motivacijsko pismo (kratko i neformalno – čitat će ga vaše kolege studenti, pokušajte se istaknuti i nasmijati ih!)
  • Pošaljite mail na: hlobik@BEST.eu.orgsa svojim imenom i prezimenom, brojem iksice, fakultetom, smjerom i godinom studija. Tako ćemo utvrditi da ste studenti i vaši će se računi validirati te će vaša prijava postati valjana.

Kraj prijava je 30. 11., ali preporučuje se izbjegavati prijave u zadnji čas – zbog velike navale server zna proglasiti štrajk.

Ako imate još pitanja, potpitanja ili bilo kakvih nedoumica, javite se na: marija.hlobik@BEST.eu.org ili posjetite našu facebook stranicu na: https://www.facebook.com/BESTZagreb.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …