Prof. dr. sc. Nevenka Čavlek među vodećim svjetskim ekonomistima

Uvrštenjem među 18 vodećih ekonomista iz podrucja ekonomike turizma u svijetu prof. dr. sc. Nevenka Čavlek s Ekonomskog fakulteta Sveucilišta u Zagrebu dobila je prestižno priznanje.  

Autobiografski pogled 18 odabranih znanstvenika  koje svjetska akademska zajednica smatra predvodnicima u podrucju ekonomike turizma od kojih su mnogi neimari (zacetnici) u tom podrucju predstavljen je u knjizi „The Discovery of Tourism Economics“, urednika Larrya Dwyera (Emerald, 2011).

Među 18 vodećih ekonomista iz navedenog podrucja nalazi se cak dvoje Hrvata pa je tako uz prof. dr.sc. Čavlek u krugu eminentnih znanstvenika i umirovljeni prof. dr. Boris Vukonić, nekadašnji dekan Fakulteta.

Ovo  priznanje dokaz je dugogodišnjeg predanog rada i predstavlja veliki uspjeh kako za prof. dr. sc. Čavlek osobno, tako i za Ekonomski fakultet na kojem se godinama sustavno razvija obrazovanje i istraživanje u podrucju turizma.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …