Pritisak urodio plodom: Započinju radovi na domskoj internet mreži

Već smo više puta pisali o problemima domskog interneta s kojima ste se i sami nažalost imali prilike upoznati. Sazivani su razni sastanci, mnogo toga se obećavalo, ali nikakvih konkretnih rješenja do sada nije bilo. Ipak, Studentski odor S.D. Stjepan Radić ustrajao je u svojim nastojanjima u želji da stanarima Save omogući brži internet. Upravo je tim povodom predsjednik Studentskog odbora S.D. Stjepan Radić Filip Križić obavio ponovni sastanak s odgovornim osobama iz SC-a. U nastavku procitajte izvještaj sa sastanka.

 Poštovani,

 
izvještavam Vas kako su nakon konstantnih pritisaka na SCZG što preko Studentskog odbora SD “Stjepan Radić”, što preko Studentskog Zbora te Upravnog vijeća i ostalih tijela SRCA konacno napravljeni neki pozitivni pomaci prema, barem privremenom, rješavanju i unaprjeđivanju problema sporog interneta na Savi. Naime, prilikom današnjeg razgovora s voditeljem informaticke službe u Studentskom centru, gosp. Miroslavom Sakacem, obaviješten sam kako SRCE u ovom trenutku radi na rješavanju problema i unaprijeđenju postojeće DOMUS infrastrukture te kako je u narednih tjedan dana moguće da korisnici interneta osjete poteškoće u spajanju na domski internet radi unaprjeđivanja sustava o cemu će biti pravovremeno obavješteni. O vremenu i trajanju zastoja te o planiranim izmjenama i poboljšanjima biti ćete izvješteni naknadno! Preostaje nam nadati se kako će konacno ovaj veliki problem biti riješen!
Srdacan pozdrav!
Filip Križić, predsjednik S.O. SD “Stjepan Radić”

Ne sumnjmo da će se ovaj put ozbiljnije pristupiti problemu te da će SC u suradnji sa SRCE-om pronaći najbolje rješenje kako bi se barem trenutno situacija poboljšala. Bilo kako bilo, Studentski odbor Stjepan Radić na celu s predsjednikom FIlipom Križićem te portal esava.info i dalje će se boriti kako bi smo našim stanarima omogućili što kvalitetnije uvijete života na Savi!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …