Prijavi se na Leadership Akademiju!

1441341_10201948356224603_1292252622_n

Gledaš što se događa oko tebe i vidiš samo opću depresiju. Svi govore da se ništa ne može popraviti, da je jedini spas otići van ili se “uhljebiti” u neku instituciju i mirno čekati mirovinu dok drugi kroje tvoj život. Ako se slažeš sa svime prethodno navedenim, onda ovaj članak nije  za tebe. Ako pak se ne miriš sa ovakvom situacijom u društvu, misliš da možeš napraviti neku promjenu i želiš je ostvariti, onda je Leadership akademija „Mlada Pozitiva“ kao stvorena za tebe.

Mlada Pozitiva je program namijenjen mladima u dobi od 17 do 22 godine, zainteresiranima za javno djelovanje u društvu, s naglaskom na aktivističku i političku dimenziju. Ti, koji/a si nepomiren/a sa trenutno situacijom, koji/a znaš i hoćeš napraviti naše društvo boljim, koji/a imaš razne talente si kao stvoren/a za nas.

Misija programa jest otkrivanje i razvoj talenata koje mladi posjeduju, razvijanje liderskih vještina, upoznavanje s osnovama političke terminologije i kulture te posvješćivanje važnosti javnog djelovanja za dobrobit zajednice. U skladu s misijom programa, vjerujemo da će sudionici koji uspješno završe program biti vidljivi nositelji pozitivnih promjena u hrvatskome društvu.

Ukoliko si se prepoznao/la u navedenom opisu i motiviran/a si za učenje od vrsnih govornika i političara, ukoliko želiš mijenjati u društvu sve ono što smatraš lošim, a ne znaš kako, ukoliko želiš biti najbolji/a što možeš, prijavi se za program „Mlada pozitiva“ i otkrij efektivne oblike javnog djelovanja.

Leadership akademija „Mlada pozitiva“, zamišljena je kao ciklus od devet predavanja i radionica koji su raspoređeni u dvotjednim periodima kroz pet mjeseci. Sudjelovanje je besplatno. Više informacija o tome kako je program izgledao prošle godine i o prijavama za novu generaciju mogu se naći na www.ypla.info i Fb grupi “Young Positives Leadership Academy”.

Prijave molimo poslati e-mailom na info@ypla.info do 8.prosinca 2013. Prijave pristigle nakon navedenog roka neće se razmatrati.

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …