Predstavljamo rad Financijskog kluba

fmrs

Financijski klub je specijalizirana udruga koja svojim članovima pruža dodatno financijsko obrazovanje. Naša osnovna djelatnost je provokacija financijskog znanja svojih članova te pružanje platformi i projekata za njegovo unapređenje kroz zajedničko druženje, radionice i brojne druge zanimljive sadržaje. Djelujemo od 2005. godine u sklopu Ekonomskog fakulteta Zagreb. Svojim dosadašnjim aktivnostima stekli smo značajno mjesto među studentima zainteresiranima za područje financija.

U akademskoj godini 2013/14. Financijski klub organizirao je brojna stručna predavanja u suradnji sa renomiranim organizacijama i poduzećima kao što su PwC, Erste banka, Banco Popolare Croatia, Zagrebačka burza, InterCapital, The Austrian Economics Center, Filaks, Selectio, Alexander Hughes, HeySuccess.com i drugi.

Organizirali smo i tri uspješne konferencije: Competitiveness Week, Student Investitor i Free Market Road Show na kojima smo ugostili domaće i inozemne stručnjake poput Sandre Švaljek (EIZG), Nenada Bakića, Sanje Madžarević-Šujster (Svjetska banka), Stjepka Čička (SKDD), Damira Vanđelića (Adris), Ivana Kurtovića (InterCapital), Vedrana Antoljaka (Sense Consulting), Robina Harrisa, Barbare Kolm (Austrian Economics Center), Terryja Ankera, Bena Powella i druge. Na tim konferencijama naši gosti bili su i ministar rada i mirovinskog sustava g. Mirando Mrsić, europarlamentarac g. Davor Ivo Stier, kao i austrijska veleposlanica u RH gđa. Andrea Ikić-Böhm.

Kvalitetu naše udruge te pojedinačno naših članova prepoznali su i PwC, InterCapital, Deloitte, Phillip Morris, Innovation Institute, Erste banka, Hrvatska narodna banka, Zagrebačka burza i drugi kod kojih su naši članovi u protekloj akademskoj godini odrađivali prakse, pripravništva ili se zaposlili.

Napomenimo da su u protekloj godini naši članovi kroz individualni ili grupni rad osvojili Rektorovu nagradu, Dekanovu nagradu te Dekanovu nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu ili djelovanju za projekt „Bloomberg Aptitude Test“.

Možemo reći da je iza nas vrlo uspješna akademska godina, a sigurni smo da ćemo u novoj biti još uspješniji i aktivniji, a ukoliko želite postati naš član pratite obavijesti oko regrutacije koja će se održati u listopadu.

Više na finance.hr

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …