Povratak legende: Mišo u mom Roku!

602763_496017300484082_1856169136_n

Pozivamo Vas da nam se u subotu, 07.09.2013. godine pridružite u Clubu Roko na još jednom nezaboravnom koncertu – Mišo & Ivana Kovač!

Nakon kraće ljetne stanke, Club Roko ponovno otvara svoja vrata za sve ljubitelje vrhunske zabave.

Kao i svake sezone, i ovaj put letvicu podižemo na razinu više. Upravo će nas tim povodom na otvorenju nove koncertne sezone dočekati prava glazbena poslastica: Mišo & Ivana Kovač!

Mišo i ”njegova mala” raspjevat će nas poznatim evergreenima na programskoj večeri pod nazivom ”Mišo u mom Roku!” te na taj način po prvi put ujediniti svoje glasove na zajedničkom nastupu.

Srca će se raznježiti, a duše ujediniti uz svevremenske hitove poput ”Dalmacija u mom oku”, ”Ostala si uvijek ista”, ”Svi pjevaju…”, ”Ti si pjesma moje duše” dok će se tijelo razigrati uz hitove poput ”Crno vino, crne oči”, ”Nisi prvi, a ni zadnji” i mnoge druge.

Ne sumnjamo da će ovo biti poseban doživljaj za Mišu, ali i njegovu kćer Ivanu koja s posebnim nestrpljenjem očekuje zajednički nastup s živom legendom hrvatske glazbene scene..

Jedinstveni glazbeni događaj na programu je u Clubu Roko, u subotu 07.09.2013. godine.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna koje možete potražiti u Clubu Roko (Jarunska 5).

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na email: info@clubroko.hr ili nas potražite na web stranici: clubroko.hr.

Club Roko,

Stvoren za zabavu!

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …