Pogriješio zid: Poruku voljenoj ostavio na fasadi umjesto na Faceu!

news_photo_2d341e2114333af9f4be084fe4a010b8

Zaljubljenom muškarcu prijatelji su savjetovali da ostavi poruku voljenoj na njenom ‘zidu’ na Facebooku, ali je on otišao i na zid zgrade ispisao lijepe riječi. Ne snalazi se najbolje na društvenim mrežama.

Jedan gospodin iz Srbije htio je svojoj voljenoj kazati koliko mu znači i koliko je voli pa je od prijatelja dobio savjet da joj sve to napiše na zid, što je on to doslovno shvatio. Naime,prijatelji su mislili da ostavi poruku na njenom “zidu” na Facebooku, ali je gospodin otišao i na zid zgrade ispisao prelijepu ljubavnu poruku.

“Ljubavi moja mala, hvala ti za šest najdivnijih i najljepših mjeseci koje nikada neću zaboraviti. U stvari, hvala ti za sve. Obećavam da ću te voljeti svaki dan, svaki sat, i svaki minut do kraja života bez obzira na sve jer ti to zaslužuješ i nemoguće je ne voljeti te”, napisao je na fasadi zgrade i sad tu poruku mogu vidjeti svi susjedi i oni koji nisu njeni prijatelji na Facebook.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …