Počinje Interliber 2014. – međunarodni sajam knjiga i učila!

interliber1

Od 11. do 16. studenog posjetitelje i ove godine očekuju knjigama puni paviljoni 5 i 6 Zagrebačkog velesajma jer nam stiže novo izdanje INTERLIBER-a – međunarodni sajam knjiga i učila predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Posjetitelje, kao i do sada očekuje predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara,književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Od poznatih stranih književnika izdvajamo dolazak Deborah Harkness, Florence Hartmann i F. William Engdaha. Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo pronalazi put do ljubitelja knjige.

interliber5

Ponovo na Interliberu – proglašenje pobjednika V.B.Z.-ova natječaja za najbolji neobjavljeni roman godine. Održat će se i dodjela nagrade Ovca u kutiji. Ovca u kutiji je književna nagrada za najbolju hrvatsku slikovnicu, a dodjeljuje se od 2005. godine.

Interliber već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu. Po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj.

Ulaz na Interliber besplatan je za sve posjetitelje. Interliber će radnim danima biti otvoren od 10:00 do 20:00, dok će u petak i subotu raditi do 21:00.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …