Počeo je Case Study Competition 2014!

1780879_672691972790781_1699041341_n

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 24. veljače 2014. održano je svečano otvorenje Case Study Competitiona – regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva eminentnih poduzeća u Hrvatskoj.

Case Study Competition postao je jedan od najpoznatijih studentskih projekata u Hrvatskoj, a studentska udruga eSTUDENT organizira ga već desetu godinu zaredom. Udruga je deset godina postojanja projekta odlučila proslaviti širenjem po regiji pa se od ove godine, osim hrvatskih, mogu prijaviti i studenti iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Slovenije.

Ovogodišnji CSC nagradni fond iznosi 288.000 kuna, dok svaka tri tima s najboljim rješenjima slučajeva pojedinih poduzeća dobivaju 10 000 kuna za prvo mjesto, odnosno 5.000 kuna te 3.000 kuna za drugo i treće mjesto i to isključivo u novčanoj vrijednosti. Osim toga, studentima se nude i dodatne mogućnosti poput praksi i pripravništva u poduzećima.

Također, ove godine na CSC-u sudjeluje najveći broj poduzeća ikada koja pokrivaju različite gospodarske grane i interese studenata od kojih traže inovativna rješenja iz područja marketinga, financija, farmacije, elektrotehnike i računalstva.

Sudionici ovogodišnjeg Case Study Competitiona 2014. su: Adacta, Coca-Cola, Ericsson Nikola Tesla, Hrvatski Telekom, INA, Infobip, L’Oréal, Nestlé, Novartis, Omega Software, Splitska banka, SPAR, Styria Hrvatska, Vipnet, Zagrebačka banka te Zagrebačka pivovara.

Teme i detaljne opise svih poslovnih slučajeva možeš vidjeti OVDJE.

Prijave su otvorene od 24. veljače do 9. ožujka 2014., a prijaviti se možeš OVDJE .

Sve dodatne informacije pronaći ćeš na službenom webuslužbenoj Facebook stranici i službenim štandovima na fakultetima u Zagrebu (FER, PMF, FBF, FPZG), Studentskom centru, Studentskom naselju Stjepan Radić te na kampusu Borongaj.

Također, organizatori svim studentima koji se planiraju prijaviti savjetuju dolazak na Veliku promociju koja će trajati od 3.3. do 7.3. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu jer će tamo dobiti direktne informacije o poslovnim slučajevima od koordinatora i mentora poduzeća.

Sretno svima koji će se prijaviti i sudjelovati!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …