Poboljšajte svojim savjetima i komentarima rezervacije soba za sljedeću akademsku godinu

Dom

Dragi stanari našeg doma, ali i svih drugih domova, vjerojatno ste u posljednih par godina imali određenih poteškoća ili problema vezanih za rezervacije soba u nekom od studentskih domova Sveučilišta u Zagrebu.

Ekipa portala esava.info nastojala je svih ovih godina u skladu sa svojim mogućnostima i na sve moguće načine izaći u susret, i pomoći u rješavanju svih problema, od odgovaranja na razna pitanja, pa sve do potvrđivanja rezervacija. A vjerujte nam, mnogo je ljudi trebalo pomoć. 🙂

Prije nekih desetak mjeseci, upravo u vrijeme rezervacija starih/novih soba za ovu akademsku godinu, problema nije bilo tako puno kao prethodnih godina, ali kad su rezervacije u pitanju, uvijek se nekome dogodi nešto neočekivano ili neugodno, pa umjesto odmaranja u debelom hladu, studenti satima sjede uz laptop i čekaju kad će server “oživjeti” i prihvatiti njihovu rezervaciju.

Zato smo odlučili ove godine vas pitati kakve ste probleme imali, što vas je iritiralo, što bi promjenili, što bi popravili i slično.

Svoja iskustva, prijedloge, kritike i sve ostalo vezano za rezervacije soba možete poslati na mail kontakt@esava.info ili u inbox na našoj facebook stranici esava.info .

Na taj način ćete pridonijeti boljem i sigurnijem sustavu rezervacija soba, a sebi i ostalim stanarima ugodnije i opuštenije rezerviranje soba.

Unaprijed vam se zahvaljujemo!

Vaš esava.info Team

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …