PO MISECA KULTURE: Predavanja, radionice plesa i kviz kulture

pomisecakulture

Po miseca kulture“ je jedan od brojnih eSTUDENT-ovih inovativnih projekata. Riječ je o projektu koji je svojevrsna simbioza svih sfera kulturnog života. Tako se uz brojna predavanja nude i radionice plesa, kviz kulture te kulTOUR de Medvedgrad, a sve je potpuno besplatno.

Ove godine projekt se održava od 11. do 23. svibnja. Ono na što bi se mogla obratiti pozornost prije samog početka projekta su razne naljepnice na ogledalima fakulteta: mašne, monokl, brkovi. Svi su pozvani fotografirati se s njima i staviti hashtag #gdjetijekultura, a sve u svrhu poticanja znatiželje. Projekt se, dakako, odnosi na osobe svih uzrasta, ali najveći odaziv očekuje se od strane studenata.

Oni su zapravo i glavna ciljna skupina koju se želi dotaknuti te se od njih očekuju brojna pitanja na koja će odgovore ponuditi predavači stručnjaci u svojim područjima. Ovogodišnji predavači su: Mile Kekin, Goran Kovačević, Maša Poljanec i Maja Kolar, dok će plesnu radionicu držati Marko Mrkić i Emilija Damić. Oni će pokušati probuditi kulturnu stranu sudionika, koju svatko nosi u sebi, ali često nema vremena za njezino samostalno izučavanje.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …