Peti sveučilišni Dan e-učenja

dan_e-ucenja

U organizaciji Centra za e-učenje Srca/Ureda za e-učenje Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 12. prosinca 2013. u 9.30 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu održat će se Peti sveučilišni Dan e-učenja.

Peti sveučilišni Dan e-učenja započinje najavom međunarodne konferencije u području e-učenja – EDEN 2014., koja će se održavatiod 10. do 13. lipnja 2014. u Zagrebu. Domaćini konferencije su Sveučilište u Zagrebu i Sveučilišni računski centar Srce, a konferenciju će najaviti direktor organizacije EDEN prof. Antonio Moreira Teixeira sa Sveučilišta Aberta u Portugalu putem webinara.

Već tradicionalno dodijelit će se i nagrade za najbolji e-kolegij Sveučilišta u Zagrebu, a ove godine održat će se i retrospektiva e-kolegija koji su dobili 1. ili 2. nagradu za najbolji e-kolegij na Sveučilištu u Zagrebu.

Na Danu e-učenja održat će se i panel-diskusija o prijedlogu Strategije studija i studiranja Sveučilišta u Zagrebu, posebno o dijelu vezanom uz nastavne metode i tehnologije. U sklopu Dana e-učenja održat će se i radionica za nastavnike o ishodima učenja naziva Ishodi učenja: kako aktivno planirati i unaprijediti stvarne kompetencije studenata.

Pozivamo nastavnike, studente, uprave sastavnica i sve zainteresirane za e-učenje da nam se pridruže i na ovom sveučilišnom Danu e-učenja.

Program i obrasci za prijavu za sudjelovanje dostupni su na stranicama Centra za e-učenje.

www.esava.info

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …