Party useljenja – NOĆ SAVE 15.1. Club Roko

Dragi naši, vrijeme je za povratak na Savu u velikom stilu! :)

Dok se vi pomalo useljavate u svoje novouređene sobe, Studentski odbor Stjepan Radić u suradnji s portalom esava.info i Club Roko vam priprema nezaboravnu noć.

S obzirom na to da zbog preuređenja nismo bili u mogućnosti organizirati naše tradicionalno adventsko druženje, vrijeme je da to sad pošteno nadoknadimo. Pokažimo i opravdajmo status najvećeg i najboljeg studentskog doma u Hrvatskoj.

Krenut ćemo u dvorištu doma već oko 21:00 zajedničkim druženjem uz kuhano vino i kobasice, a nastavit ćemo u Clubu Roko na dobro nam znanoj adresi gdje će nas dočekati Band Prvi April, DJ Josepo i ljubazno i nasmiješeno osoblje koje je poznato po kvaliteti i prijateljskom odnosu, osobito prema gostima sa Save koji s razlogom vole ovo kultno studentsko mjesto za izlaske. Party u Club Roko počinje u 23:00 sata i trajat će do ranih jutarnjih sati, a sigurni smo da će se sklopiti neka nova poznanstva i razviti nova prijateljstva. :)  

noć save

Prihod od prodaje vina i kobasica ići će u fond Savskog srca – humanitarne akcije Studentskog odbora kojom će se pomoći najpotrebitijima, a kako smo novac donirali protekle godine, možete pročitati na sljedećem linku ( http://esava.info/vijesti-iz-doma/savsko-srce-studentski-odbor-donirao-sredstva-obitelji-matijevic/)

Ekipa, savski duh i zajedništvo su nešto čime se ponosimo i jedva čekamo da se svi zajedno družimo i veselimo te tako stvorimo nove lijepe uspomene i zato se vidimo u petak!

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...