Otkrivaj, istražuj, sanjaj!

 123

Oduvijek ste željeli obavljati praksu u nekoj dalekoj svjetskoj destinaciji ili se možda okupati u oceanu? Pitajte nas kako! AIESEC Zagreb Vas poziva u studentski dom „Stjepan Radić“, kino “Forum”, 13.3.2013. u 19.30 gdje ćemo održati info sastanak i  gdje možete saznati sve informacije koje Vas zanimaju.

Puno ljudi sanja o brojnim putovanjima, a mlađa populacija ponajviše. Kako bi bilo super vidjeti svijet, učiniti život popunjenijim, bogatijim, ali  mnogi ne znaju kako. Sve to lijepo izgleda u našim glavama, dok gledamo slike iz dalekih nam zemalja i kontinenata i mislimo si koliko će teško to biti pretvoriti u stvarnost. Ali zato se tu našla organizacija koja sve to omogućuje, jednostavno, brzo i lako. AIESEC kao najveća svjetska studentska organizacija nudi Vam mogućnost studentskih praksi po cijelome svijetu. Možda se sve to čini nedostižnim, ali zato smo mi ovdje da Vam približimo zemlje koje želite posjetiti. Tisuće studenata godišnje odlazi na prakse s jednog kraja svijeta na drugi.

Europa, Afrika, Azija, Australija, Amerika… Odaberite mjesto gdje ćete napraviti nešto korisno za sebe i druge, mjesto koje ste oduvijek željeli posjetiti, a niste imali prilike.

Možda Indonezija u Aziji? Ulična djeca Indonezije trebaju pomoć. Svi oni koji imaju odlično znanje engleskog jezika i žele uživo vidjeti siromašne krajeve u kojima ova djeca žive te im ponuditi obrazovanje pozvani su da se prijave. Omogućiti djeci da iz prve ruke saznaju nešto o zemlji iz koje praktikant dolazi.

Ako se odlučite za Ukrajinu možete podučavati (eng,njem,fran,tal,špan,) mlade od 17 do 24, smišljati različite radionice radi osvještavanja kulturne raznolikosti, sudjelovati u aktivnostima AIESEC-a.

Kako Vam se čini prekrasna Italija? Predstavljamo Vam tek jedan od mnogobrojinih projekata. Projekt se sastoji u aktivnostima prikupljanja sredstava, marketinga i komunikacije, te organiziranja sastanaka s NGO,  koja se bori za prava žena. Središte je Padova, prekrasan grad u sjeveroistočnoj Italiji, u blizini Venecije, koji nudi zaista bogat studentski život.

Isto tako možete raditi u talijanskim školama s učenicima između 11 i 14 godina starosti kako bi pomogli njihovim učiteljima i podučavati ih engleskom jeziku. Tijekom lekcija osnažit ćete učeničke sposobnosti kao što su govor i slušanje, pa čak i poboljšati svoje znanje o anglofonskoj kulturi

Malo egzotike možete pronaći u Indiji. Rad sa djecom i na raznim zanimljivim projektima. Ovo su riječi studenta Igora koji je iskusio praksu u Indiji: „Svoje slobodno vrijeme sam provodio sa ostalim studentima koji su tamo bili na praksi. Često smo znali ići u kina, na večere po restoranima te naravno putovati. Što se tiče putovanja,  vikendi su bili termini kad smo putovali. Mjesta gdje sam putovao bila su od samog podnožja Himalaje pa do pustinja u Rajasthanu.“

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …