Ostvari popust za Apsolventsko putovanje uz esavu i Collegium!

akcija_prijava-u-paru-FB

Collegium Apsolvent brend je koji još od 1996. godine vodi hrvatske studente na najluđa putovanja za mlade koja si baš svi mogu priuštiti. Bez obzira bili vi prva ili peta godina studija (ili ste možda vječni student), Collegium Apsolvent putovanje pravi je izbor za vas.

Do sad smo na nezaboravna studentska putovanja vodili preko 100.000 studenata iz 13 različitih zemalja. Collegium Apsolvent je  specifičan zbog toga što svake godine u istom terminu (kraj rujna) s nama putuje nekoliko stotina hrvatskih studenata koji osim u prekrasnim plažama uživaju i u beach partyjima te nezaboravnim noćnim izlascima. Ovo je putovanje pravi oproštaj od ljeta – jedno nezaboravno iskustvo ispunjeno dobrom zabavom, novim prijateljstvima i trenucima za pamćenje.

Nakon nekoliko godina kombiniranja Krfa, Zakintosa i Atene, prošle godine su studenti uživali na prekrasnim grčkim otocima Krfu i Lefkadi, a ovog ih ljeta čeka nešto uistinu posebno – spoj dva najljepša grčka otoka i dvostruka doza zabave – Zakintos i Lefkada.

Osim što studente ove godine čeka kombinacija najljepših plaža na svijetu, tu su i dva boat partija te brojni tematski partiji (Toga party, Red Love party, Yellow party, Graffiti party, Colors party…) zahvaljujući kojima će im ovo putovanje ostati u trajnom sjećanju.  Za dobru zabavu i ove će se godine brinuti brojni DJ-evi, a tu je i jedno iznenađenje – domaćeg izvođača biraju sami putnici!

Svim studentima smo putem portala eSava odlučili omogućiti najpovoljnije cijene putovanja pa tako do 1. travnja slanjem e-maila ”eSava – akcija u paru” na apsolventi@collegium.eu možete ostvariti čak 500 kuna popusta (250 kuna po osobi, vrijedi za cure, dečke, frendove, frendice… i sve ostale koji se odluče zajedno prijaviti za putovanje života).

Više informacija o putovanju te detaljne programe pronađite na www.apsolventskaputovanja.hr ili nas kontaktirajte na ivbogdanic@gmail.com (097/790-3649).

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …