Obavijest Student servisa

studentskidomsava

Poštovane studentice i poštovani studenti !

Naša učinkovitost, tijekom cijele godine, pa tako i tijekom ljeta (godišnji odmori, semestralni raspust i sl.) u izvršavanju svekolikog posla o posredovanju pri zapošljavanju redovitih studenata i vaše zadovoljstvo našim radom u jednom dijelu ovisi i vama samima, odnosno o načinu korištenja nekih mogućnosti koje su vam na raspolaganju. Stoga vas ovim putem podsjećamo na sljedeće:

I. RADNO VRIJEME

Student servis ima uredovno radno vrijeme od 7:00 do 18:00.
Ljetno uredovno radno vrijeme je od 7:00 do 16:00
(od 15. srpnja do 14. kolovoza 2013.).
Savjet: najkraće se čeka od 7:00 do 9:30 i od 16:30 do 18:00.

II. INFORMACIJE O UPLATAMA I ISPLATAMA

1. Student servis Zagreb svaki dan isplaćuje sve uredno plaćene račune po ugovorima u 12:10, jer je vrijeme namire u međubankarskim transferima u 13:00. To znači da studenti/ice od 12:30 mogu na mrežnoj stranici www.sczg.hr <http://www.sczg.hr> > Student servis > Studentske isplate vidjeti je li taj dan imaju isplatu, te nemaju potrebe zbog te informacije zvati Student servis. Dakle sve što je poslodavac platio jučer do 13:00 sati bit će sljedećeg radnog dana isplaćeno i vidljivo na mrežnoj stranici nakon 12:30 sati.

2. Ukoliko ipak imate određene svoje razloge zbog kojih želite saznati i neke druge informacije o isplati neophodno je znati sljedeće:
· radnik/ica Student servisa dati će informaciju o isplati i drugim podatcima samo ako je sigurna da razgovara sa studentom/icom koji traži informaciju, u suprotnom, uskratit će informaciju.

Savjet: Poziva je jako puno i radnici/ce Student servisa ne stignu na sve odgovoriti, te molimo za razumijevanje i predlažemo pokušati u različita doba uredovnog ranog vremena.

III. DOSTAVA UGOVORA POŠTOM

Svi studenti/ice koji tijekom ljeta rade u tvrtkama kojima sjedište nije u Zagrebu ili Zagrebačkoj županiji mogu zatražiti e-poštom (sservis@sszg.hr <mailto:sservis@sszg.hr>) ili faksom 01/4843505 dostavu ugovora poštom na sljedeći način:
· u zahtjevu (zamolbi) koji nam dostavljate moraju biti sljedeći podatci:
· Ime i prezime, te matični broj članske iskaznice
· Šifra tvrtke ili OIB
· Točna adresa na koju treba poslati ugovor
Napomena: nepotpune zahtjeve ne uvažavamo.

S poštovanjem, Vaš Student servis

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …