Novi napad srpskih hakera: Ostavili poruku i na webu osječkog sveučilišta

hakeri

Nakon što su napali web Veleučilišta u Vukovaru, srpski hakeri ovaj put su napali stranice Sveučilišta u Osijeku.

Hakeri koji su izvršili već treći napad najavljuju kako tu neće stati, te planiraju i dalje upadati na hrvatske web stranice. Na webu Sveučilišta u Osijeku ‘TeslaTeam’ ostavio je sljedeći tekst:

U “Dnevniku” Diane Budisavljević našlo se i sledeće: “Već tijekom mog rada u dečjoj bolnici u Staroj Gradiški neka su deca umirala. Činilo mi se da prije nego što dijete umre gliste napuštaju tijelo. Kako su djeca bivala slabija, čitava klupka glista napuštaju tijelo. Njihova tjelašca su stavljana na stepenice, koje su vodile na tavan, među prljavo rublje. Nisu im se ostavila ni odjelce. Tada još nisam ni znala da će i u Zagrebu, u Domu za dojenčad, samo papir omotavati jadna tjelašca umrlih”. U logor je prije podne došla i jedna komisija liječnika i državnih sestara zbog cijepljenja protiv tifusa. Međutim, za posle podne je bilo planirano snimanje jednog propagandnog filma. Malim dječacima su obukli ustaške uniforme od loše papirnate tkanine. U tim uniformama smo ih i mi poveli, ukoliko nisu imali ništa drugo za obući. Odvedeni su u mali, ograđeni park kojim je inače smio raspolagati samo komandant. Djeca su postavljena kao da im se dijeli hrana. Dovedena su i djeca sa livade koja su već tri dana gladovala, koja su vapila za hranom. Dugo su stajala na žarkom suncu. Dvanaest hiljada spašene srpske dece, reči nisu dovoljne da izraze našu zahvalnost.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …