Nogometaš Manchester Uniteda studenticu odveo samo na grill piletinu

bruka_januzaja_na_izlasku_sa_osam_godina_starijom_djevojkom_114000_123392_big

Mladi nogometaš Manchester Uniteda, Adnan Januzaj, nije se proslavio na prvom spoju, a priča je naravno brzo dospjela u engleske tabloide.

Kako stvari stoje Izgleda da je nogometaš, koji korijene vuče s Kosova, baš štedljiv, a i nije neki gentleman.

Studentica Melissa McKenzie upoznala se s mladom nadom momčadi s Old Trafforda preko Facebooka, a kaže kako ju je već danima opsjedao da izađu pa je ona na kraju pristala.

Na kraju, ako joj je vjerovati, dočekalo je pravo razočaranje. Adnan se pojavio u trenirci i tenisicama i bez automobila.

“Na kraju smo se vozili s mojom Ford Fiestom. Nema baš puno mašte, odveo me je u restoran brze hrane, na grill piletinu”, rekla je razočarana djevojka.

Doduše, Adnan je bio pravi muškarac, platio je “večeru” 18 funti, dok je djevojka platila parking.

Razočarana Melissa kaže kako se ona sredila za glamurozni izlazak te da je samo na šminkanje potrošila 30 funti, a sastanak se pretvorio u katastrofu. Na kraju, ne želi da ponovno izađe s nogometašem i prilično je razočarana.

“Ne kažem da nikada ne idem tamo s prijateljima da nešto pojedem, ali osjećala sam se neugodno – svečano obučena i u štiklama”, dodala je studentica koja je starija od Januzaja osam godina.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …