Noć zagorskih studenata vol 19.

Noć zagorskih studenata vol.19 07/03/2017

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Zabava počinje 7. ožujka 2017. u klubu Roko.

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i one željne dobrog provoda na jednom mjestu. Tijekom devet godina, Noć zagorskih studenata postala je senzacija utorkom koju svake godine posjećuje sve više ljudi, a do sada ju je posjetilo  više od 20 000 ljudi!

Za glazbenu podlogu pobrinut će se dobro znani Kavaliri i Tamburaški sastav Ružmarin, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će vas i službeni fotograf Nightlife photo by GOXMAG. Uz to, čeka vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u klubu. Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru  i Studentskom domu Stjepan Radić (Restoran 1), a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 7. ožujka dođu u Roko te  se dobro zabave! Više detalja saznajte na Facebook događajuzagorska noć

 

Nagradan Igra #3:

Voliš se slikati dok „kao“ radiš?! Stavi na zid Facebook događaja sliku radova v trsju/vinogradu J ili pri kleti, skupljaj lajkove i osvoji 3 karte + litru vina i vodu.

 

 

Provjeri ovo!

603941_434131233307297_2013128586_n

Zaklada Ana Rukavina održava 6. Dan otvorenih srca

Zaklada Ana Rukavina održava 6. Dan otvorenih srca   Zaklada Ana Rukavina i ove će ...