Njezina šutnja je gromoglasna: Upoznajte Jelenu (28), najmisteriozniju djevojku u BiH

djevojka

Jelena Topić ima 28 godina, završila je dva fakulteta i posljednjih 20 dana šutke stoji na kutiji usred gradskog trga u Prijedoru.

I to je više-manje sve što se zna o ovoj djevojci koja zbunjuje građane i koja je prije dvije godine u lokalnom mediju predstavljena u ciklusu “mladi i uspješni”. Tom prilikom mogli smo saznati da je ona diplomirani ekonomist koji je tad bio pri kraju i s drugim studijem, na odsjeku filmske i TV režije Akademije umjetnosti u Banjaluci.

S druge strane, o svojim trenutnim postupcima, koji uključuju nepomično stajanje na trgu i gledanje u jednu točku u tišini, što je započela početkom listopada, ne zna se ništa. Ona odbija komunicirati s medijima ili prolaznicima, ali nagađa se da je u pitanju svojevrsni prosvjed zbog nezaposlenosti u zemlji.

Ponekad joj se u prosvjedu pridruže i prolaznici, jednom je prilikom i na glavi imala kartonsku kutiju, a ponekad sa sobom nosi transparent na kojem stoji da ona glasno šuti ili da je nitko ne bi čuo niti da progovori, pišu bosanski mediji.

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …