Marketing Madness – sve o marketingu na jednom mjestu

9-MarketingMadness

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 22.4 do 22.6.2013. po prvi puta će se održati projekt “Marketing Madness” po uzoru na “Ideju X ”.

Projekt koji organizira Hrvatska studentska asocijacije prvi je projekt ovakvog tipa u Hrvatskoj. U svijetu, ali i kod nas održavaju se razno razni marketinški skupovi i konferencije, no sva se naplaćuju i velikoj većini studenata su nedostupna. Upravo iz tog razloga studenti sa Ekonomskog fakulteta su se odlučili na ovaj način studentima prezentirati što je točno marketing te što on nudi kroz edukativan projekt na kojem će ulaz za sve posjetitelje biti besplatan.

Kroz 5 dana održati će se niz predavanja od strane marketinških stručnjaka koji će studentima pružiti uvid u svoja iskustva i svakodnevicu.  Svi posjetitelji moći će iz prve ruke čuti nešto o stvarnoj primjeni marketinga o kojem su do sada mogli samo čitati u knjigama. Slavna imena iz svijeta marketinga kao što su Hendrih agencija, Bruketa I Žinić, Orsat Zovko, Hrvoje Bujas i BBDO samo su neki u nizu predavača koji će sudjelovati na Marketing madnessu.

“Marketing je relativno nova disciplina kod nas i zbog toga potražnja za obrazovanim mladim ljudima u tom segmentu raste posljednjih godina. Imajući to na umu željeli smo studentima približiti i pojasniti kako to izgleda raditi u marketingu. Tako je nastao Marketing madness”, rekla je Lada Rajković, članica organizacijskog tima. Organizatori pozivaju sve koji svoju budućnost vide u marketingu da se pridruže ovoj izvrsnoj manifestaciji i nauče nešto novo i zanimljivo.

Više informacija o samom projektu potražite na facebook eventu “Marketing Madness”.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …