LJETNI SMJEŠTAJ Ove godine u Studentskom domu Ante Starčević “Šara”

Soba u Studentskom domu Stjepan Radić

Zbog najavljene i planirane rekonstrukcije domova, studenti su se zabrinuli za ljetni smještaj – s razlogom. Studentski domovi Stjepan Radić i Cvjetno naselje idu pod čekić, ali će Studentski centar u Zagrebu ipak i ove godine organizirati ljetni smještaj. Redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija, te studenti poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija mogu koristiti ljetni smještaj u SN ,,Dr. Ante Starčević” od 16.07.2015. do 31.08.2015. godine.

Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni do 30.06.2015. godine. Studenti koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnicu za smještaj do 30.06.2015. godine.

Cijena ljetnog smještaja iznosi 900,00 kuna i plaća se u studentskom domu u kojem se student prijavljuje. Napomena: domski internet dostupan je u vrijeme korištenja ljetnog smještaja.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …