Liga prvaka: RK Zagreb u subotu otvara novu sezonu u Areni

1239570_516755371743983_1492546214_n

Rukometaši kluba Croatia osiguranje Zagreb ovoga će petka posjetiti Club Roko gdje će uz druženje sa obožavateljima i fotografiranje, dijeliti vouchere za subotnju utakmicu VELUX EHF Champions league na kojoj će ugostiti prvaka Slovenije i europskog prvaka iz 2004., rukometni klub Celje Pivovarna Laško.

Rukometaše CO Zagreb ovu subotu u Areni Zagreb očekuje prvi veliki ispit u novoj sezoni,a kako se za njega priprema jedina momčad lige prvaka sa svim domaćim igračima  i što od utakmice očekuju saznajte od samih igrača u petak u podne u Clubu Roko.

Svi koji dođu moći će podići besplatne vouchere za subotnju utakmicu, koje će zamjeniti za besplatnu ulaznicu na blagajni Arene Zagreb. Jedna osoba može zamjeniti najviše šest vouchera.

Dođite u Roko i preuzmite svoj voucher te snažno bodrite naše Zagrebaše, jednu od najmlađih momčadi Lige prvaka, u subotu  protiv Celja.

„Podrška s tribina će im biti neophodna u ostvarivanju što boljeg rezultata ove sezone u najelitnijem rukometnom natjecanju u Europi i svijetu!“, poručuju iz RK CO Zagreb.

Uz ova dva kluba u grupi A VELUX EHF Champions league su još Vezsprem, R.N. Lowen, St. Petersburg i Motor Zaporožje.

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …