Leadership Academy: Otvorene prijave za novu generaciju Mlade Pozitive

leadershipacademy

Svaki dan ti se čini da je situacija u društvu sve lošija. Misliš da si nemoćan/na i da je jedino rješenje sjediti prekriženih ruku ne čineći ništa za sebe i druge oko sebe. Smatraš da je jedini spas otići van ili nešto slično. Ako se slažeš sa svime prethodno navedenim, onda ovaj članak nije za tebe. Ako se pak ne miriš sa ovakvom situacijom u društvu, misliš da možeš napraviti neku promjenu i želiš je ostvariti, onda je Leadership Academy kao stvorena za tebe.

Leadership Academy je program namijenjen mladima u dobi od 17 do 22 godine, zainteresiranima za javno djelovanje u društvu, s naglaskom na aktivističku i političku dimenziju. Ti, koji/a si nepomiren/a sa trenutno situacijom, koji/a znaš i hoćeš napraviti naše društvo boljim, koji/a imaš razne talente si kao stvoren/a za nas.

Misija programa jest otkrivanje i razvoj talenata koje mladi posjeduju, razvijanje liderskih vještina, upoznavanje s osnovama političke terminologije i kulture te posvješćivanje važnosti javnog djelovanja za dobrobit zajednice. U skladu s misijom programa, vjerujemo da će sudionici koji uspješno završe program biti vidljivi nositelji pozitivnih promjena u hrvatskome društvu.

Ukoliko si se prepoznao/la u navedenom opisu i motiviran/a si za učenje od vrsnih govornika i političara, ukoliko želiš mijenjati u društvu sve ono što smatraš lošim, a ne znaš kako, ukoliko želiš biti najbolji/a što možeš, prijavi se za program „Leadership Academy“ i otkrij efikasne oblike javnog djelovanja.

Leadership Academy zamišljena je kao ciklus od petnaestak predavanja i radionica koji su raspoređeni u dvotjednim periodima kroz sedam mjeseci. Sudjelovanje je besplatno. Više informacija o tome kako je program izgledao prošle godine i o prijavama za novu generaciju mogu se naći na www.mladapozitiva.hr i Fb stranici “Young Positives Leadership Academy”.

Prijave molimo poslati e-mailom na info@mladapozitiva.hr do 19.listopada 2014. Prijave pristigle nakon navedenog roka neće se razmatrati.

Tim Mlade Pozitive te čeka!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …