KAMPUSIJADA: Otvorene prijave!

10259854_576985632409689_5940703441300112672_n

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom prometnih znanosti i Hrvatskim studijima.

Prva Kampusijada održala se 2009. godine na Znanstveno učilišnom kampusu Borongaj, a studenti su se tom prilikom natjecali u sportskim disciplinama. U popodnevnim satima je pripremljen i glazbeni program.

Ove godine Kampusijada će se, nakon stanovite pauze, održati 29. svibnja na tradicionalnoj lokaciji. Studenti će imati prilike natjecati se u pojedinačnim (šah, stolni tenis, skakanje u vreći) i ekipnim (nogomet, košarka, odbojka, graničar, kartanje bele, povlačenje užeta) sportovima.

Osim toga, bit će organiziran buvljak, a glazbenu podršku pružit će i studentski DJ-evi. Nakon bogatog programa na Kampusu, noćni dio zabave ćemo preseliti u Club Roko.

PRIJAVE
Prijave za sportove su otvorene od 14. travnja do 25. svibnja, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećem linku: http://bit.ly/1fRDEWQ.

Prijave za DJ-eve su otvorene od 14. travnja do 20. svibnja, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećem linku: http://bit.ly/1kjDtIS

Više informacija možete potražiti na facebook stranici Kampusijade!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …