Izabrano novo uredništvo portala esava.info

Nakon dvije godine predanog i, koliko-toliko, uspješnog rada došlo je vrijeme da uredništvo portala preuzmu neki novi klinci.

Od samog podizanja portala uoči Božića 2010. godine pa sve do danas nastojali smo maksimalno izaći u susret stanarima doma u vidu informacija, raznih akcija i projekata. Nadamo se da će i buduće generacije unijeti dovoljno srca, truda i volje kako bi zadržali portal
na trenutnoj razini.

Svaki rastanak je bolan i težak pa tako i ovaj. Ponosni smo na sve što smo postigli, a na vama ostavljamo odgovornost i brigu o više od 4000 posjetitelja portala.

Jolinim koncertom u Roku u organizaciji esava.info portala, željeli smo se dostojno oprostiti od svih vas. Ne u tužnoj atmosferi, već veseloj kakva je bila i u našem uredništvu.

Svim brucošima i studentima nižih godina poručujemo da se uključe u razne studentske projekte, preuzmu inicijativu i učine sami nešto kao što smo i mi pokrenuli ovaj portal koji ne bi bio to što jest da se nismo zalagali za opće dobro svih nas. Iskustvo koje steknete je neprocjenjivo!

Poslije dugog razmišljanja, odlučeno je da će naredne dvije godine portal voditi:

Boris Ćutuk
Katarina Maletić
Jan Dolenc

Želimo im mnogo sreće i uspjeha u budućem radu i nadamo se da će uživati podršku koju smo i mi uživali proteklih godina!

ex-esava.info team

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …