IV. Festival studentskih klapa

 

 

Udruga studenata grada Splita najavljuje večer dalmatinske pisme

  1. Festival studentskih klapa u Zagrebu

12421315_10206509221712716_8528864_n

U subotu, 19. Ožujka u 20:00 sati, u kinu Forum (Studentski dom Stjepan Radić) Udruga studenata grada Splita četvrti put zaredom organizira „Festival studentskih klapa“, manifestaciju na kojoj nastupaju studenti i u Zagreb donose dašak dalmatinskih pjesama. Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha, a svaka će klapa otpjevati po tri pjesme.

Moći ćete uživati u nastupu sljedećih klapa:

  1. Klapa Signum (Čapljina)
  2. Klapa “Studenac” Kruševo
  3. Klapa Stine (Zagreb)
  4. Klapa Sorello (Zagreb)
  5. Klapa Gradec (Zagreb)

Za najbolju studentsku klapu natjecat će se muške, ženske i mješovite iz svih dijelova Hrvatske i susjedne BIH, koje su po svom sastavu većinom studentske. Pjesme za dušu, doza romantike i svevremensko klapsko pjevanje stvorit će vrhunsku atmosferu koja će se zasigurno ponoviti i dogodine!

Predsjednik Udruge studenata grada Splita, Ivan Lukšić, rekao nam je: „Udruga se i ove godine potrudila da nastavi ovu lipu tradiciju da se održi krasan festiival. I ove godine ćemo ćutit okus Dalmacije u Zagrebu i uvjeren sam da ce publika uživati u dalmatinskoj pismi i sve vas pozivam na ovu prekrasnu manifestaciju 19.3. od 20:00 sati u kinu Forum.

 

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...