II Najluđi utorak u godini NZS vol. 20 II

NZS vol.20

Najbolji rođendanski utorak – Noć zagorskih studenata vol.20

Noć zagorskih studenata tradicionalno je okupljanje Zagorki, Zagoraca i svih onih željnih dobre zabave i druženja. Tijekom deset godina održavanja, postala je senzacija utorkom te prava poslastica studentima pred ispitne rokove.  Veliku posjećenost duguje i raznim popratnim sadržajima  i nagradnim igrama kojima Udruga rado iznenadi posjetitelje, kojih je do sada bilo preko 23 000!

I ovaj puta, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student, i to 07.11.2017., u clubu Roko.

Za glazbenu podlogu pobrinut će se poznati glazbeni sastav Barabe  i Tamburaški sastav Ružmarin, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će Vas i službeni fotograf Nightlife photo by GOXMAG. Uz to, čeka Vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u clubu.  Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru u Savskoj te Studentskom domu Stjepan Radić, a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 7. studenoga (utorak) dođu u Roko te da se dobro zabave i učine jubilarnu 20. Noć zagorskih studenata još jubilarnijom! Više detalja saznajte na Facebook event.

23131448_10214968902086431_1488341381_o

Nagradna igra #2

Budući da su Zagorci veseli ljudi kojima su uvijek instrumenti u rukama, postoji i duga tradicija zagorskih ansambala i sastava, uvijek upečatljivog naziva i originalnog hita. Jedan takav sastav legendarni je ansambl Štef i družina, čiji hit „Deda voli baku“ i danas digne svakog pravog zagorca na noge.  Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji čak 4 karte za NZS, litru vina i vodu! Sve što trebaš napraviti jest u komentaru ispod objave na facebook stranici Noći zagorskih studenata, tagirati družinu koja bi sigurno bila dio tvojeg ansambla te osmisliti naziv sastava kojim bi „bend“ palio i žario Zagorjem i šire! Lajkove skupljajte do utorka, 7.11., u 12:00h. Sretno i vidimo se na NZS!

 

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...