IAESTE: Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu

IAESTEnatjecaj

Studentska udruga IAESTE otvara Natječaj za dodjelu plaćenih stručnih praksi u inozemstvukoji traje od 21.10.2013. do 15.11.2013., te poziva sve zainteresirane studente na prezentacije o natječaju, udruzi i dosadašnjim iskustvima studenata koje se odvijaju na većini fakulteta koje obuhvaća Natječaj. Pratite objave termina i lokacija koje se nalaze na web stranicama pojedinog fakulteta,www.facebook.com/iaeste.zagrebi www.iaeste.hr.

IAESTE, udruga za međunarodnu razmjenu studentskih stručnih praksi na području prirodnih i tehničkih znanosti, poziva studente da plaćenom praksom u inozemstvu usavrše svoje znanje, postanu stručnjaci, steknu nezaboravna iskustva, upoznaju nove kulture,  putuju diljem svijeta i slože svoju priču.

Prijaviti se mogu studenti 3. ili više godine studija prirodnih i tehničkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, sa ostvarenih minimalno 105 ECTS bodova. Potrebno je ispuniti online obrazac koji se nalazi na www.iaeste.hr/natjecaj i dostaviti potrebnu dokumentaciju u ured IAESTEa koji se nalazi na FSBu. Popis dokumentacije i ostale informacije potražite na www.iaeste.hr/natjecaj i www.facebook.com/iaeste.zagreb.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …