HUMANITARNI PROJEKT: ”Smijehom do zdravlja”

cocer

ZAGREBAČKO DIJABETIČKO DRUŠTVO u suradnji sa Studijom smijeha organizira 13. lipnja 2014. u 19 sati u kinu Europa humanitarnu stand up večer pod nazivom ” Smijehom do zdravlja ”.

Znanstveno je dokazano da je smijeh fizička aktivnost, kojom se aktiviraju brojne mišićne skupine, smanjuje razina stresnih hormona koji utječu na šećer u krvi, krvni tlak i psihičku stabilnost pojedinca. Smijeh utječe na pozitivno mišljenje i stavove, olakšava nam svakodnevicu i čuva zdravlje.

Program stand up večeri je kreiran u izvrsnoj suradnji sa Studijom smijeha, prvim regionalnim udruženjem komičara (stand up), pionirima ovakvog načina izražavanja u Hrvatskoj. Također, posebna zahvala našim sponzorima odnosno poslovnim partnerima, bez čije podrške projekt ne bi mogao biti izveden.
Nastupit će ponajbolji izvođači Studija smijeha, pet vrhunskih profesionalaca, u sekcijama od po 15 minuta i voditelj cijelog nastupa.
Kartu za event po cijeni od 35 kn, moguće je kupiti na blagajni kina Europa, Varšavska 3, radnim danom od 12 -21 sat ili uplatom na račun Društva: HR0323600001101555499 ZABA (poziv na broj možete ostaviti prazan) i potvrdu poslati na info@zadi.hr nakon koje će vas kupljene karte čekati na VIP štandu na dan same predstave. Za dodatne informacije, pogledajte Facebook stranicu http://humor.zadi.hr

Cilj projekta je senzibilizirati javnost na tipične zdravstvene probleme današnjice, uzrokovane konstantnim stresom, visokom međusobnom konkurentnošću, visokim zahtjevima prema svakom pojedincu, kao i općom društvenom, ekonomskom i političkom klimom u kojoj živimo. Također, humanitarna vrijednost ovog projekta je pomoć Zagrebačkom dijabetičkom društvu u daljnjem radu s djecom, mladima i starijim osobama oboljelim od šećerne bolesti.

Pozivamo sve građane da se zajedno s nama nasmiju i budu dio humanitarne stand up večeri.

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …