HUMANITARNI PROJEKT: ”Smijehom do zdravlja”

cocer

ZAGREBAČKO DIJABETIČKO DRUŠTVO u suradnji sa Studijom smijeha organizira 13. lipnja 2014. u 19 sati u kinu Europa humanitarnu stand up večer pod nazivom ” Smijehom do zdravlja ”.

Znanstveno je dokazano da je smijeh fizička aktivnost, kojom se aktiviraju brojne mišićne skupine, smanjuje razina stresnih hormona koji utječu na šećer u krvi, krvni tlak i psihičku stabilnost pojedinca. Smijeh utječe na pozitivno mišljenje i stavove, olakšava nam svakodnevicu i čuva zdravlje.

Program stand up večeri je kreiran u izvrsnoj suradnji sa Studijom smijeha, prvim regionalnim udruženjem komičara (stand up), pionirima ovakvog načina izražavanja u Hrvatskoj. Također, posebna zahvala našim sponzorima odnosno poslovnim partnerima, bez čije podrške projekt ne bi mogao biti izveden.
Nastupit će ponajbolji izvođači Studija smijeha, pet vrhunskih profesionalaca, u sekcijama od po 15 minuta i voditelj cijelog nastupa.
Kartu za event po cijeni od 35 kn, moguće je kupiti na blagajni kina Europa, Varšavska 3, radnim danom od 12 -21 sat ili uplatom na račun Društva: HR0323600001101555499 ZABA (poziv na broj možete ostaviti prazan) i potvrdu poslati na info@zadi.hr nakon koje će vas kupljene karte čekati na VIP štandu na dan same predstave. Za dodatne informacije, pogledajte Facebook stranicu http://humor.zadi.hr

Cilj projekta je senzibilizirati javnost na tipične zdravstvene probleme današnjice, uzrokovane konstantnim stresom, visokom međusobnom konkurentnošću, visokim zahtjevima prema svakom pojedincu, kao i općom društvenom, ekonomskom i političkom klimom u kojoj živimo. Također, humanitarna vrijednost ovog projekta je pomoć Zagrebačkom dijabetičkom društvu u daljnjem radu s djecom, mladima i starijim osobama oboljelim od šećerne bolesti.

Pozivamo sve građane da se zajedno s nama nasmiju i budu dio humanitarne stand up večeri.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …