HTZ casting održan na Savi

info

Vjerujem da ste u posljednje vrijeme primjetili razne kombije, autobuse i tehnicku opremu u okolici našeg doma pa ste se možda i zapitali o cemu je rijec. Stoga sam, kao vaš osobni novinar, pošao u prikupljanje informacija. Naime, rijec je bila o održavanju poznatog showa ,,Hrvatska traži zvijezdu”.

Show se snimao tri dana na Savi. Svaki dan natjecalo se od pedeset do šezdeset potencijalnih novih zvijezda iz gradova diljem Hrvatske. Prvoga dana posjetili su nas natjecatelji iz Rijeke, zatim Vraraždina i Čakovca i na kraju Slavonci iz Osijeka.

Što se tice samih natjecatelja, atmosfera među njima bila je uvijek živa i vesela, pretežito radi razbijanja treme, a za žiri kažu da je bio više-manje OK.
Od tehnicke podrške iz Master filma dobili smo informaciju kako su ljudi iz našeg doma profesionalno i ljubazno izišli u susret na sve njihove zahtjeve, cemu je i pridonjela dobra tehnicka opremeljenost samoga doma.

Bez rijeci hvale za naš dom nisu ostali ni natjecatelji, od kojih su poneki i najavili svoj skorašnji dolazak i boravak. Pa sretno im bilo!

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …