Hrvatska pamet Hrvatskoj: Natjecanje studentskih razvojnih projekata

Davor PuklavecPIXSELL

Hrvatska pamet Hrvatskoj natjecanje je studentskih razvojnih projekata putem kojeg vi, studenti, imate priliku prezentirati svoje ideje, znanja i sposobnosti. Ovaj društveno odgovoran projekt pokrenuo je Poslovni dnevnik s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata te poticanja njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije. Ukupan fond nagrada iznosi 120.000 kuna.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti da se do 30. travnja 2015. prijave na natječaj, a do kraja lipnja iste godine predaju svoje radove koji obrađuju jednu od pet ponuđenih tema: Izvorno hrvatsko, Destinacija Hrvatska, Održiva Hrvatska, Poduzetna Hrvatska te Inovativna Hrvatska.

Pet najboljih radova (po jedan u svakom tematskom zadatku) bit će nagrađeno novčanim iznosom od 21 tisuću kuna, a jedan rad Zaklada Luka nagradit će s 15 tisuća kuna. Svi sudionici dobit će priliku demonstrirati svoja znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima. U suradnji s partnerima sudionicima projekta, studenti će također imati mogućnost kroz organizirane radionice steći nova znanja i umijeća iz segmenta projektnog menadžmenta.

Više o projektu koji ti daje šansu da se istakneš u gomili nadarenih kolega studenata, te kako se prijaviti, saznaj na www.poslovni.hr/hph. Sretno svima!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …