FOTO: Klapa Sorelo pobjednik 5. Festivala studentskih klapa

klape
klape

U kinu Forum, studentskog doma Stjepan Radić, 18.ožujka održao se 5. Festival studentskih klapa. Pobjednici ovogodišnjeg festivala su:

  1. Mjesto- Klapa Sorelo
  2. Mjesto- Klapa Euterpa
  3. Mjesto- Klapa Gradec

Nagrada publike je išla Klapi Sorelo. Nijanse su odlučivale tko će biti pobjednik. Klapa Figurin te Klapa Falkuša također su dojmile sve prisutne. U nenatjecateljskom dijelu večeri nastupala je svima poznata Klapa Grdelin, koja je bila kao šlag na torti predivnoj klapskoj večeri. Ono što je posebno dojmilo sve prisutne jest nastup Eme Aničić koja je uspjela navesti cijelu dvoranu da pusti svoj glas pjesmom Željo moja od Doris Dragović.

Udruga studenata grada Splita želi se zahvaliti od srca svim klapama koje su nam pomogle u stvaranju nezaboravnih sjećanja. Ugodna večer zaokružila se domjenkom gdje su pjevači nastavili družiti i pjevati. Nedugo nakon punjena trbuščića pršutom, sirom i vinom naši dragi klapaši nastavili su druženje uz ples u klubu Roko.

klape
klape

Ovim putem želimo zahvaliti sponzorima koji su nam omogućili to divno druženje: Hvala barba Miki i Jarunskim Dvorima, Zags Caffe te Karlovačko, Dalmacijavino je osigurala klapama osvježenje uz viječni Pipi. Hvala Studentski Zbore Sveučilišta U Zagrebu na ukazanom povjerenju i financijskoj pomoći. Hvala našoj najdražoj banci, Splitskoj banci. Hvala Studentski centre Zagreb na omogućenom prostoru za festival i domjenak. Posebno hvala našem najvjernijem sponzoru u svim projektima Clubu Roko.

 Za kraj, želimo pozvati sve na 6. Festival studentskih klapa sljedeće godine koji će obilovati iznenađenjima.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …