FOTO: Drugi dan humanitarne akcije Savsko srce – likovna radionica i kićenje bora

savsko_2dan-8

Sinoć je u prostorijama Studentskog doma Stjepan Radić nastavljena humanitarna akcija Studentskog odbora S.D. Stjepan Radić pod nazivom Savsko srce! Drugu večer za redom je održana likovna radionica za sve ljubitelje crtanja, rezanja i ljepljenja! Uoči druge radionice, u 19:00 je iza kipa Stjepana Radića okićen bor s nakitom i ukrasom izrađenog sinoć i uoči kićenja čime je prostor oko jaslica dobio još ljepši ugođaj i sada možemo već govoriti o pravoj božićnoj atmosferi na Savi.

[album id=7 template=extend]

Bogati program humanitarne akcije se nastavlja već večeras (subota) i to turnirom u kartama od 18 do 23h, u prostorijama plesne dvorane (velika dvorana lijevo, na ulazu u restoran 1). Stariji stanari se sjećaju prošlogodišnjeg turnira koji je izazvao toliki interes da smo ga morali kasnije nekoliko puta ponoviti.  Ove godine ne sumnjamo da će biti išta drugačije.

Pravila igre i natjecanja će naš Darko na početku ponoviti, tako da se ne brinite zbog krajolične šarolikosti odakle svi potječemo.

PRIJAVE OBAVEZNE NA E-MAIL: savskosrce@gmail.com
kontakt: Marijana – 095 459 3103

Sretno svima i želimo vam ugodno druženje i zabavu!

Foto: Iva Pezić
www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …