Šesti paviljon: ,,Hoćemo novu Bitku za Savu”. Organizatori: ,, Evo vam je!”

Slucaj ”Rakijada”, koji se zbog neregularnosti već duže vremena provlaci kroz medije, i dalje ne dobiva svoj epilog. Na urednicki mail portala primljen je službeni dopis predstavnika šestog paviljona, Z.B., T.L. te I.B. U svojim izjavama koje je predovdio Z.B. (21), na ciji je racun palo najviše osuda od strane S.B. iz prvog paviljona, vidan je gnjev sporom i lošom reakcijom policije:


,,Ogorceni smo radom državnih institucija koje ništa nisu poduzele pod pitanjem slucaja ,,Rakijada”. Apeliramo kako se javnosti mažu oci clancima koje mogu citati u medijima ili vidjeti u udarnom Dnevniku jer su sve izjave jednostrane i bez ikakvih dokaza uprete protiv šestog paviljona. Kako i dalje smatramo da je došlo do neregularnosti u natjecanju, pozivamo predstavnike prvog paviljona, ukoliko su toliki frajeri, na ponovnu Bitku za Savu! Nek dokažu još jednom ako misle da su toliko dobri koliko govore. Posljednja događanja poprimila su i politicki epilog te se nama vrlo teško boriti protiv svih u ovoj državi. Ocajni smo. Otkako smo izgubili na Rakijadi, dobili smo status ”nepoželjan” kod žena, osim T.L. koji je uvijek “poželjan”. Razlog znate i sami, covjek zgodan i gotovo. Pomozite nam i podržite nas u našem naumu da stanemo na kraj zlocinu u ovoj državi. Krenimo od malih stvari, krenimo od ove ”Rakijade”, neka to bude pocetak necega velikog”, izjavio je Z.B. 

Organizatori ,,Rakijade” su promptno obaviješteni o svemu te je prihvaćen poziv za održavanje još jedne ”Bitke za Savu”. Ovaj put se neće raditi o rakiji već o gemištu!  

Prijave OVDJE!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …