EFZG: Ponavljanje ispita – prošlo svega 6 od 336 studenata

slika1

Studenti treće godine Ekonomskog fakulteta su proteklih dana pisali ispit iz kolegija Računovodstvo. Ispit se pisao na razini katedre u velikoj kongresnoj dvorani. Iako je velik broj studenata spremno izašao na ispit samo njih 6 od ukupno 336 je položilo ovaj ispit.

Studenti su se bunili na težinu ispita s obzirom da nije obuhvaćao gradivo s predavanja, vježbi i iz literature. Neslužbeno doznajemo kako je slično potvrdio i nositelj katedre koji je rekao da je ispit zaista bio težak te da u njemu nije bilo obuhvaćeno gradivo s vježbi i predavanja već iz – dodatne literature.

Slučaj je ubrzo proslijeđen Studentskom zboru Ekonomskog fakulteta, a mailovima je bio zatrpan i sadašnji dekan Ekonomskog fakulteta. Ubrzo našao na dnevnom redu Ekonomskog fakulteta nakon čega je odlučeno kako će u ponedjeljak biti ponovljen. Neslužbeno se provlači priča kako se radi o čistom iskaljivanju bijesa na studente prilikom sastavljanja ovog ispita.

Sve u svemu, vjerojatno neće biti ni puno lakše na sljedećem roku nakon ovakvog raspleta. Sretno!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …