Edukacija: Ljudski detektor laži

detektor

Možda niste svjesni činjenice koliko često su ljudi u vašem okruženju neiskreni. U stanju su slagati barem dva do tri puta u običnom desetominutnom razgovoru. U Zagrebu će se na ovu temu održati zanimljiva i poučna edukacija pod nazivom Ljudski detektor laži.

Edukacija će trajati ukupno 16 sati. Termin edukacije je 14. i 15.03.2015 (subota i nedjelja) od 12,00 do 20,00h. Dio edukacije održava se grupno, a dio individualno.

Cilj edukacije je stjecanje osnovnih znanja o laži kao fenomenu te razumijevanje, usvajanje i interpretiranje tehnika koje se najčešće koriste u tretiranju laži.

Edukacija je namijenjena svima zainteresiranima (poduzetnicima, psiholozima, profesorima, roditeljima, glumcima, odvjetnicima, studentima, zaposlenima, poker igračima, pripadnicima MUP-a, svima koji su sudjelovali u interakciji s drugom osobom).

Kako čitati govor tijela? Kako otkriti skrivene emocije? Kako doći do istine u vezama? Kako otkriti laži na poslu i u socijalnim situacijama? Na ta i mnoga druga pitanja pronađite odgovore na ovoj edukaciji.

Broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do 12.03.2015.

Informacije i prijave:
Prijaviti se ili zatražiti dodatne informacije možete na e-mail edukatora

psimanipulacije@yahoo.com.

Web:
http://nemanjadostan.com/

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …