EBEC Zagreb – Dani inženjera

Od 6. do 9.ožujka, u Zagrebu, na Fakultetu elektrotehnike i racunarstva, održat će se EBEC Zagreb-Dani inženjera, događaj u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb. U cetiri dana trajanja događaja, studenti Sveucilišta u Zagrebu dobit će priliku pobliže upoznati tvrtke, pohađati treninge, razviti vještine, proširiti znanja slušajući znanstveno-popularna predavanja te sudjelovati na natjecanjima.

U sklopu EBEC Zagreb-Dana inženjera održat će se: BEST Company Day, BEST Training Day te inženjerska natjecanja: Case Study (hipotetska rješenja s fizickim prototipom) i Team Design (prakticna rješenja za realne probleme). Pobjednicki timovi iz obje kategorije predstavljat će Sveucilište u Zagrebu na regionalnom natjecanju koje će se održati u Grazu, a natjecat će se protiv timova iz Austrije, Slovacke, Češke, Mađarske i Slovenije.. Završna razina natjecanja, EBEC 2012, održat će se od 1. do 8. kolovoza 2012. u Zagrebu.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 90 sveucilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova ukljucivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su strucni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i strucna natjecanja.

Uskoro više informacija na: http://www.best.hr/dani-inzenjera/2012/

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …