Druga tradicionalna Noć palačinki

sponzoriranicover

Svi ih volimo! Mažemo ih s Linoladom ili marmeladom, prelijevamo čokoladom…

Naravno riječ je o palačinkama!

Upravo su palačinke u povijesti S.D. Stjepan Radić, Cvjetnog, Šare i Laščine bile jedan od ključnih faktora okupljanja prijatelja, kolega ili pak rodbine na jednom mjestu – u čajnoj kuhinji!

Tim povodom studentski portal esava.info poziva svaki dom, svaki paviljon, svaki kat, svaki hodnik da sudjeluju u drugoj Noći palačinki povodom početka nove akademske godine kako bi se svi (još) malo bolje upoznali!

Čuli smo za razne Noći muzeja, Noći zavičajnih studentskih udruga pa zašto onda ne i palačinki? 🙂

Kako?

U četvrtak, 21.11.2013. od 21:00 pozivamo vas da se svi zajedno organizirate u vašim čajnim kuhinjama i napravite jedno druženje uz nama uvijek omiljene palačinke!

Ponosno možemo reći da je i Podravka i ove godine podržala ”Noć palačinki”! 🙂

Tri slike s najviše lajkova (i nekim od Podravkinih proizvoda na slici) nagrađujemo s Podravkinim poklon paketima u vrijednosti:

1. mjesto – 500 kn
2. mjesto – 300 kn
3. mjesto – 200 kn

Slike nam možete slati u četvrtak i petak (na dan Noći palačinki i dan poslije) na mail: kontakt@esava.info nakon čega ćemo napraviti album slika na našem facebook fanpageu gdje će ljudi moći lajkati vaše slike do nedjelje u ponoć!

Ne zaboravite! Jedini uvjeti su da je slika što luđa i da se na njoj nalazi neki od Podravkinih namaza (marmelada, džem, linolada…)

Molimo vas da za sobom sve uredno pospremite jer sami odgovarate za svoju čajnu kuhinju 🙂

Slike od prošlogodišnje Noći palačinki pogledajte ovdje:

[album id=2 template=extend]

Maži i trpaj! 😉

 

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …