DriveIn Kino u Zagrebu zahvaljujući Hrvatskoj studentskoj asocijaciji

ba10514466387c255611c07ab9552c91_view_article

Projektom DriveIn kina u Zagrebu, koji je započeo 5. travnja na Cvjetnom naselju, metropola je postala bogatija za još jednu kulturno-zabavnu ponudu, a hvalevrijedna je činjenica ta da sponzorstva čine glavni izvor financiranja te da je ulaz besplatan.

Analizirajući kulturnu ponudu u gradu Zagrebu u sklopu tima Udruge HSA Kultura, zabava, sport, pojavila se ideja za projektom koji bi građanima i turistima u Zagrebu pružio novi doživljaj gledanja filmova, gledanjem filmova iz automobila.

Filmovi se projiciraju na filmskom platnu Airscreenu, dijagonale 12 m, koje posjetitelji gledaju iz svojih osobnih automobila, a jedinstvenu ugođaju pridonosi projekcija zvuka putem radioprijemnika.

Cilj je projekta obogatiti kulturnu ponudu grada Zagreba ponudivši nešto inovativno na hrvatskom tržištu te na taj način ostvariti viziju i misiju Hrvatske studentske asocijacije – obogaćivanje socijalnih, društvenih i organizacijskih vještina studenata te ostvarivanje dobrobiti društvene zajednice.

Projekt ovakvog tipa vratio bi dašak tradicije i šarma u grad Zagreb te pružio građanima nov način uživanja u projekcijama na filmskom platnu. Prošlogodišnje DriveINkino posjetilo je preko 1.600 ljudi, u prosjeku iznad 400 ljudi dnevno.

Raspored projekcija:
6.4. Umjetnik
11.4. Pad Olimpa
12.4. U dobru i u zlu
13.4. Čudovišna priča u Parizu

DriveINkino Zagreb bit će realizirano uz potporu Grada Zagreba koji uviđa opravdanost održavanja ovog projekta donijelo samom Gradu. Projektom se nastoji ostvariti jedan od najvećih pothvata Hrvatske studentske asocijacije kojim bi ostvarili suradnju i povezali se sa Gradom Zagrebom te na taj način postigli snažnu promociju Udruge izvan Ekonomskog fakulteta i Sveučilišta u Zagrebu.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …