CROZ Code Quest: Dokaži da si najbolji programer u Hrvatskoj i osvoji atraktivnu nagradu!

CROZ Code Quest

CROZ Code Quest natjecanje je u programiranju koje se održava već četvrtu godinu za redomu organizaciji tvrtke CROZ, a namijenjeno je studentima te netom diplomiranim inženjerima.

Sudionici će na natjecanju imati priliku na praktičnim zadacima pokazati znanja koja su stekli na fakultetu (a i van njega) – moći će pokazati i testirati svoje vještine kodiranja te uz to razmijeniti iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a.

Ovogodišnji CROZ Code Quest se održava u subotu, 23.05.2015. od 10 do 16 sati, u edukacijskom centru Learn@CROZ, Lastovska 23, Zagreb.

Najboljim programerima se otvara mogućnost rada preko student servisa u vrhunskom timu stručnjaka, s perspektivom stalnog zaposlenja u CROZ-u na dinamičnim i izazovnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ako se još uvijek dvoumite, pročitajte što o natjecanju kaže bivši student i sudionik, koji trenutno radi u CROZ-u.

Joško Nikolić, Inženjer za razvoj softvera – pripravnik: „Prijavio sam se za Code Quest kako bih se prvi put okušao u nekakvom programerskom natjecanju te doista utvrdio na čemu stojim s programskim jezikom Java. Također se bližio kraj mojeg studija pa je to bila dobra šansa pogledati CROZ kao potencijalnog poslodavca u budućnosti. Samo natjecanje je bilo vrlo fer i korektno, a natjecatelji su bili vrlo jaki i kompetitivni pa sam završio tek na petoj poziciji nakon nekoliko sati kodiranja. Sve u svemu bilo je to nezaboravno iskustvo gdje sam naučio dosta o sebi i vlastitom znanju, mojim vršnjacima te CROZ-u kao tvrtki. Svima bih preporučio CROZ Code Quest jer nemaju što izgubiti, a mogu steći nova poznanstva i prilike, dvije vrlo važne stvari u današnjem svijetu.“

Prijave se primaju do 14. svibnja 2015. u 12:00h, a sve detalje možete pronaći na službenoj stranici natjecanja.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …