Case Study Competition: Provjerite ovogodišnje poslovne slučajeve i prijavite se!

IMG_2391

Zagreb, 2. ožujka 2015.godine – najveće eStudentovo natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva startalo je punom parom danas u 12.00h na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Prijave su otvorene i traju sve do 15. ožujka, a nagradni fond je ove godine dosegao više od 200 000 kuna.

Svoje slučajeve i zadatke predstavilo je 13 poduzeća: Coca-Cola Adria d.o.o., Franck d.d., Hrvatski Telekom d.d., INA-industrija nafte d.d., L’Oréal Adria d.o.o., Nestlé Adriatic d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d., PLIVA Hrvatska d.o.o., Sandoz d.o.o., SPAR Hrvatska d.o.o., Societe Generale – Splitska banka d.d., Zagrebačka banka d.d., Zagrebačka pivovara d.o.o.

Od 17. – 20. ožujka svi prijavljeni kandidati imat će priliku na sastanku s predstavnicima poduzeća dobiti sve potrebne informacije za rješavanje prestavljenih slučajeva. Krajni rok za predaju rješenja zadataka je 19. travnja 2015. godine.

Uvodni pozdravni govor u ime uprave Ekonomskog fakulteta održao je prodekan za međunarodnu suradnju i akreditacije prof.dr.sc. Jurica Pavičić, a pristutnima se obratio te ih pozdravio i prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom izv.prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić koji je ujedno i začetnik ideje Case Study Competitiona.

IMG_2409

Case Study Competition, kao projekt studentske udruge eSTUDENT, natjecanje je u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, namijenjeno studentima različitih područja interesa. Ono je najveće natjecanje ovoga tipa na području Republike Hrvatske u kojem svi studenti dobivaju priliku pokazati svoje znanje, ideje i mogućnosti pred ponajboljim hrvatskim poduzećima, kao potencijalnim budućim poslodavcima. Pri rješavanju slučajeva studenti rade u timovima od 2-4 studenata i pri tome se mogukonzultirati sa zaposlenikom poduzeća (mentorom) zaduženim za određeno područjeistraživanja, kao i s profesorima i asistentima fakulteta.

U akademskoj godini 2012./2013., projekt je postao regionalan, što je omogućilo studentima s područja Srbije te Bosne i Hercegovine sudjelovanje u samom projektu, dok se 2014. godine proširuje na područje Slovenije i Crne Gore.

Prijaviti se možete na ovom linku!

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …