Case Study Competition: Provjerite ovogodišnje poslovne slučajeve i prijavite se!

IMG_2391

Zagreb, 2. ožujka 2015.godine – najveće eStudentovo natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva startalo je punom parom danas u 12.00h na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Prijave su otvorene i traju sve do 15. ožujka, a nagradni fond je ove godine dosegao više od 200 000 kuna.

Svoje slučajeve i zadatke predstavilo je 13 poduzeća: Coca-Cola Adria d.o.o., Franck d.d., Hrvatski Telekom d.d., INA-industrija nafte d.d., L’Oréal Adria d.o.o., Nestlé Adriatic d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d., PLIVA Hrvatska d.o.o., Sandoz d.o.o., SPAR Hrvatska d.o.o., Societe Generale – Splitska banka d.d., Zagrebačka banka d.d., Zagrebačka pivovara d.o.o.

Od 17. – 20. ožujka svi prijavljeni kandidati imat će priliku na sastanku s predstavnicima poduzeća dobiti sve potrebne informacije za rješavanje prestavljenih slučajeva. Krajni rok za predaju rješenja zadataka je 19. travnja 2015. godine.

Uvodni pozdravni govor u ime uprave Ekonomskog fakulteta održao je prodekan za međunarodnu suradnju i akreditacije prof.dr.sc. Jurica Pavičić, a pristutnima se obratio te ih pozdravio i prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom izv.prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić koji je ujedno i začetnik ideje Case Study Competitiona.

IMG_2409

Case Study Competition, kao projekt studentske udruge eSTUDENT, natjecanje je u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, namijenjeno studentima različitih područja interesa. Ono je najveće natjecanje ovoga tipa na području Republike Hrvatske u kojem svi studenti dobivaju priliku pokazati svoje znanje, ideje i mogućnosti pred ponajboljim hrvatskim poduzećima, kao potencijalnim budućim poslodavcima. Pri rješavanju slučajeva studenti rade u timovima od 2-4 studenata i pri tome se mogukonzultirati sa zaposlenikom poduzeća (mentorom) zaduženim za određeno područjeistraživanja, kao i s profesorima i asistentima fakulteta.

U akademskoj godini 2012./2013., projekt je postao regionalan, što je omogućilo studentima s područja Srbije te Bosne i Hercegovine sudjelovanje u samom projektu, dok se 2014. godine proširuje na područje Slovenije i Crne Gore.

Prijaviti se možete na ovom linku!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …